Nieuwsbrieven waar ik mij niet van afmeld

Nieuwsbrieven - dat voelt ergens heel erg 2002 en toch heeft ongeveer elke online onderneming er één. Want het is nog steeds een uiterst effective tool om mensen te bereiken en informeren of te triggeren (om bijvoorbeeld een aankoop te oden). Ook ik krijg meerdere nieuwsbrieven per dag  binnen en alhoewel ik me eens in de zoveel tijd weer afmeld voor heel veel nieuwsbrieven, zijn er altijd een aantal die ik behoud. Omdat ze mijn waardevolle informatie geven of elke keer weer verrassen. 

Zie hier mijn lijstje met favoriete nieuwsbrieven:

01.

Over inspiratie.

Iedereen die zich een beetje in de sportwereld bevindt of verdiept kent Arie Boomsma. Wellicht dan niet van het sporten maar dan van tv en zijn programma’s. In zijn podcast ‘over routines’ praat hij met de uiteenlopende mensen over gezondheid, fit zijn en persoonlijke ontwikkeling. Ik luister zijn podcast altijd met veel plezier, want de meest interessante mensen zitten bij hem aan tafel. Maar zijn nieuwsbrief (over inspiratie) mag er ook zijn, daar deelt hij namelijk elke donderdag een aantal handige tips: die gaan over bewegen, of een boek dat hij las over persoonlijke ontwikkeling of gewoon een heel inspirerend filmpje. Elke keer haal ik er wel iets uit en dat maakt dat ik na vele maanden nog steeds geabonneerd ben op deze nieuwsbrief. Aanmelden kan via deze link.

02.

The Daily Good van The Good Trade.

Geen Nederlandse nieuwsbrief maar wel een die ik elke dag scan of check. Je leest het goed, het is een dagelijkse nieuwsbrief - althans, door de weeks ontvang je elke dag een nieuwsbrief met altijd drie items die vallen in de categorie: read, browse, make. De website The Good Trade (waar de nieuwsbrief van is) staat vol met interessante inhoudelijke artikelen over de volgende onderwerpen: self care, slow living en sustainability. In de nieuwsbrief vind je een aantal uitgelichte artikelen terug. Wat mij verder ook erg aanspreekt: de nieuwsbrief start altijd met een klein tekstje - soms een motiverende quote, soms tedere woorden maar altijd raak.

03.

Flow Magazine.

Ik ben dol op Flow Magazine en het was jaren mijn enige tijdschrift abonnement die ik had, totdat de magazines zich weer ongelezen opstapelde en ik toch maar weer het abonnement op zei. Ik kan nog steeds niet de magazines weg doen (zoveel waarde zie ik in ze), dus sleep ze overal mee naar toe. Een perfecte middenweg is eigenlijk de nieuwsbrief, want hierin delen ze artikelen die op de website staan. Soms verhalen of een deel ervan uit het magazine, soms extra artikelen. Het past helemaal in mijn straatje, want ik streef heel graag naar waar het magazine voor staat: “Een ode aan bewuster leven, creativiteit en dagen zonder haast”. 

Oké, nog eentje dan. 

04.

Yoga With Adriene - 30 day challenge.

Zonder dat ik het eigenlijk echt besef, maakt yoga al een hele lange tijd deel uit van mijn leven: van bikram yoga (zwetend in een 38 graden zaal) tot vinyasa en yin yoga (mijn minst favoriete vorm) - ik heb het allemaal geprobeerd en beoefen nog steeds een paar keer per week yoga. De lesjes in een yoga zaal zijn natuurlijk fijn, maar stiekem ben ik al jaren dol op de online yoga lesjes van ‘Yoga With Adriene’ en heb ik al meermaals de 30 day challenge van haar gevolgd. Sowieso ben ik niet vies van een challenge (elke dag yoga doen voor 30 dagen lang), maar Adriene brengt het ook nog eens heel leuk - in ieder geval op een manier dat mij erg aanspreekt. De nieuwsbrieven die bij de 30 day challenge horen zijn voor mij een extra motivatie om elke dag weer een les te doen. Dus schrijf je vooral in als er weer een 30 days of yoga challenge is!

Vorige
Vorige

De magie van reizen

Volgende
Volgende

Ik ben mijn niche